Abone sayısı 399 bine ulaşan İzmirgaz, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Halkapınar, Karşıyaka ve Tire'de bulunan abone merkezlerine, Bornova'yı da ekleyerek hizmet merkezi sayısını dörde çıkardı. İzmirgaz'dan yapılan açıklamada, Bornova'nın dışında Karabağlar, Gaziemir, Buca ve Aliağa'da da yeni abone merkezlerinin çok yakında hizmete gireceği belirtildi.

İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, doğalgazı İzmirlilerle buluşturma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, "Sayısı her geçen gün artan abonelerimize yerinde ve hızlı hizmet verebilmek için İzmir'in 5 ayrı bölgesinde yeni abone merkezleri açma kararı aldık. Bunlardan ilki Bornova'da hizmet vermeye başladı. Bu merkezimiz başta Bornova, Bayraklı ve Kemalpaşa olmak üzere bölge ayrımı yapmaksızın bütün İzmirlilere cevap verecek" dedi.
Mustafa Kemal Caddesi No:90'da bulunan abone merkezi hafta içi 08.30 – 18.30, cumartesi günleri ise 09.30 – 18.00 saatleri arasında bölge sakinlerine hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde yapılabilecek.