Siyaset, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleriyle ilgili açıklamalar yapan Medyum Funda, Şike soruşturmasında tahliye olacak isimleri kendisinin bildiğini ve Aziz Yıldırım'ın ileriki dönemde mutlaka serbest bırakılacağını söyledi.

ŞİKE SORUŞTURMASI NE OLACAK

3 Temmuz gününden itibaren büyük bir sarsıntı yaşayan Türk Futbolunun geleceğini parlak gördüğünü söyleyen Medyum Funda, "Futbolumuzun sarsıntılı bir dönemden geçtiği gerçek. Fakat ileriki dönemlerde bir çok şey yoluna girecek. Aziz Yıldırım'ın serbest kalıp kalmayacağı konuşuluyor. Aziz Yıldırım tahliye olacak. Fenerbahçe tekrardan bir toparlanma süreci yaşayacak. Yeni dönemde başarılı olacaklar" diye konuştu.

BAŞBAKAN UZUN YILLAR İKTİDARDA KALACAK

Son dönemlerde hastalığı sebebiyle bazı dedikodular çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamalarda da bulunan Medyum Funda, Başbakan'ın küllerinden doğmayı sevdiğini belirtirken, "Kendisi çok güçlü bir kişiliğe sahip. Çok başarılı ve güçlü bir insan. Küllerinden doğmayı çok seviyor. Kendisi uzun yıllar başarılı bir şekilde başımızda olmaya devam edecek" dedi.

KILIÇDAROĞLU LİDERLİĞİ BIRAKACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgilide açıklamalarda bulunan Medyum Funda Kemal Kılıçdaroğlu ve Chp cephesini zor günlerin beklediğini belirtirken, "Chp lideri Kılıçdaroğlu partisinin başında çok fazla kalmayacak. Partinin başına başka bir lider geçecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevini kendisi bırakacağını söyleyebilirim, bu sürpriz olmasın" diye konuştu.

MAGAZİN DÜNYASI

İzmir'in ünlü Medyumlarından Medyum Funda spor sanat ve siyaset dünyasından önemli isimlerle ilgili açıklamalar yaparken, magazin dünyasının önemli isimleriyle ilgili açıklamalar yaptı. İlk olarak İbrahim Tatlıses'in durumuyla ilgili konuşan Medyum Funda, "2012 yılı, İbrahim Tatlıses'in yeniden doğuş yılı olacak" diye konuştu. Hastanede tedavi altında tutulan Tatlıses'in bir çocuğu olacağını ve o çocuğun kendisine şans getireceğinin belirten Medyum Funda, "İbrahim Tatlıses'den bir bebek haberi alacağız.

Bu bebek ona şans ve uğur getirecek. İbrahim Tatlıses eski güçlü, görkemli dönemlerine dönüş yapacak" dedi.
Magazin dünyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Medyum Funda 2012 yılında Beyazıt Öztürk'ün evleneceğini, Özcan Deniz'in uzun süren suskunluğunu bozarak yıl ortalarında bomba gibi bir dönüş yapacağını söyledi. Hülya Avşar'ın büyük bir aşka yelken açacağını belirten ünlü medyum, Bergüzar Korel'in eşi Halit Ergenç'den ayrılacağını sözlerine ekledi.

2012'NİN MÜJDELERİ

Medyum Funda 2012 yılının para yılı olacağını, ülke olarak bir para yağmurunun altında olacağımızı ve bir çok vatandaşımızın bu yağmurdan önemli kazanç elde edeceğini söyledi. İnsanlarımızın 2012 yılını dikkatli değerlendirmesi gerektiğini belirten ünlü Medyum, "2012 yılında bir para yağmuru, bereket yağmuru içerisinde olacağız. Kimi insan 1 yıl, kimi insan 1 ay bu yağmurda kalacak. Ama mutlaka bir gelir bir kazanç yılı olacak" diye konuştu.

İzmir'de bir çok insanın kendisini ziyarete geldiğini belirten Medyum Funda kullandığı tarot kartlarının aslında bir bahane olduğunu ve kendisinin bir insana bir eşyaya dokunduğunda zaten ne hissettiğini ve ne yaşadığını anlayabildiğini söyledi. Kendisini "Durugörü" olarak tanımlayan ünlü Medyum, "Kullandığımız kağıtlar aslında bu işin bahanesi. Ben Durugörüyüm. İçimden gelerek, hissederek söylüyorum bir çok şeyi. Eski bir eşya yada eski bir eve sadece dokunarak neler yaşandığını, neler olduğunu görebiliyorum" diye konuştu.

Medyum Funda 2012 yılının tüm insanlara bol mutluluk ve huzur getirmesini dilerken, "Umarım savaşsız, kavgasız, dövüşsüz bir yıl olur. İnsanlarımız bol para ve mutluluk içinde yaşar" diye konuştu.