İlçe Başkanı Levent Ölçer ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hasan Karabağ, "16 kişilik yönetim kurulunda 7 kadın üye görmek bizi mutlu etti. Kadınları aktif siyasetin içinde görmek çok güzel. Sanırım diğer ilçelerde bu denli bir oran yok. Bunu da Bayraklı İlçe örgütü başardı" diye konuştu.  

Görev dağılımı yapıldı


CHP Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu olarak görev dağılımı yaptıklarını kaydeden Ölçer yeni yönetimi Başkan Hasan Karabağ'a tanıttı. Ölçer, "İlçe Sekreteri Cemalettin Alper, İlçe Saymanı Orhan Uzun, Eğitim sekreteri Nilgün Alpaslan, Bilişim Özden Utku Yılmaz, Örgüt ve Örgütlemeden Mehmet Uyar ve Hüdai Çetin, AR-GE Ali Turhan, Kadın Kolları Müjgan Ucun ve Kıymet Arıkan, Gençlik Kolları Necla Ketenci ve Turgay Topal, Basın Raif Bolat, Halkla İlişkiler ve Propaganda Pınar Yılmaz ve Gönül Güngör, Sivil Toplum Kuruluşlarından Abidin Yücesan ve Nasrettin Akgün oldu. Bundan sonraki yeni dönemde Bayraklı'da lider olan Cumhuriyet Halk Partisi'ni daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

İl Kadın Kollarını ağırladı

Başkan Hasan Karabağ'ın diğer konukları ise Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü kadın kolları idi. Nurşen Balcı ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Karabağ misafirleriyle uzun süre sohbet etti.