Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ temizlikte İzmir'de bir ilk olan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası belgelerini Bayraklı'ya kazandıran temizlik işçileriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Hasan Karabağ, Yüzme Havuzu Düğün Salonu'ndaki yemekte Bayraklı'da başlattıkları temizlik hareketiyle İzmir'in en temiz ilçesi olduklarını, bunun da çalışanların başarısı olduğunu dile getirerek, tüm çalışanlara teşekkür etti.
 
Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, Karşıyaka ve Bornova'nın ayrılmasının ardından küllerinden doğduğunu söyleyen Başkan Karabağ, "Kısa süre içerisinde temizlik işlerini kurarak vatandaşlarımızın çöplerini toplayıp, çevreyi temizlemeye başladık. Bu başarı bize İzmir'de bir ilk olan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası belgelerini kazandırdı. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.

Vatandaşların temizlik işlerinde ve diğer müdürlüklerde "sokaklardan adam topladı" diye sitem ettiğini duyduklarını kaydeden Başkan Karabağ, "Ben saraylardan mı çalışan toplayacaktım. Tabi ki sokaklardan topladım. Biz sarayların değil, sokakların başkanıyız" dedi.
Konuşmaların ardından Temizlik İşleri Müdürü Serap Çevikdil Başkan Karabağ'a çiçek ve içinde Atatürk portresi bulunan bir tablo hediye etti.