Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği iftar sofrasına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Belediye Başkan Yardımcısı Rahim Ürünveren, Sosyal Yardım İşleri Müdiresi Pelin Erda ve Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Şehitler Mahallesi Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu'ndaki programa katılan Başkan Muhittin Selvitopu, ilk iftar akşamında  iftara katılanlara servis yaptı. Servisin ardından vatandaşlarla beraber sofraya oturan Selvitopu, bir süre de onlarla sohbet etti. İftarın ardından Şehitler Mahalle Muhtarı Aday Bozyiğit ile birlikte mahalleyi dolaşan Selvitopu, iki ayrı kahvehaneyi ziyaret ederek bölge halkının sorunlarını dinledi. Özellikle imar ile ilgili yaşadıkları sorunları Başkan'a ileten mahalle sakinleri,  imar planı değişikliğinin akıbetine ilişkin Selvitopu'na sorular yönelttiler. Başkan Selvitopu da bölgenin 5 binlik imar planlarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gündemde olduğunu hatırlattı ve bu konudaki çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 

Fırsat buldukça Karabağlar'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirten  Selvitopu, 'Karabağlar 480 bin nüfusla İzmir'in en büyük ilçesi. Ben sık sık vatandaşlarımızı ziyaret etmeye çalışıyorum ama her bölgeye erişmemiz biraz zaman alacak. Ancak vatandaşlarımızın sorunları dinlemeyi, onların taleplerini değerlendirmeyi sürdüreceğiz' dedi.

Çadır kurulan yerler


Karabağlar'da günde 1500 kişiye iftar yemeği verecek olan Karabağlar Belediyesi şu noktalarda iftar sofraları oluşturdu:
Limontepe Emir Sultan Ortaokulu
Cennetçeşme 75. Yıl Ortaokulu
Şehitler Şehit Üsteğmen Sadullah Sever İlkokulu
Eserkent Şehit Volkan Koçyiğit Bulvarı
Abdi İpekçi Karabağlar Belediyesi Aşevi