Yaz tatilinde çocuk parklarındaki oyun alanlarına gelen çocuklar belediye ekipleri tarafından yenilenen oyuncaklarla daha da mutlu olmaya başladı. Ekipler çocukların oyunları yarım kalmasın diye, kırılan veya zarar gören çocuk oyun alanlarının bakım ve yenilemelerinde büyük oranda ilerleme kaydetti.

Parklarda yerinde tespit yapılıyor

Karabağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 350 parkta incelemeler yaparak, bozuk olan oyun parkı aletlerini belirledi. Parklarda sadece bozuk olan oyuncaklar değil spor alanlarından, banklara kadar diğer bakım gerektiren noktalarda da çalışmalar yapılmaya başlandı. Yetkililer, havaların ısınmasıyla özellikle aileler ve çocuklarının parklara daha sık geldiklerini ifade ederek, parklarda yaz boyunca oyuncaklar, banklar ve spor alanlarında da bakım, onarım çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Çocuklara zarar vermeyecek şekilde tasarlanan yeni oyuncaklar sayesinde parklardan ayrılmayan çocuklar çok mutlu olduklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ettiler.