Bornova'nın Pınarbaşı semtinde, dün, amca çocukları Murat Sarıboğa ile Taner Sarıboğa, otomobilleriyle giderken yol verme nedeniyle kimlikleri belirlenemeyen 4 kişiyle tartıştı. Sözlü tartışmanın ardından kuzenler polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Polis merkezinden çıkan kuzenler, evlerine dönerken, aynı kişilerle 7004 Sokak'ta tekrar karşılaştı.

SOL BACAKLARINDAN VURDULAR

İki grup arasında başlayan tartışma büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Murat Sarıboğa ile Taner Sarıboğa, tabancayla açılan ateş sonucu sol bacaklarından vuruldu. Silah sesini duyup olay yerine koşan çevredekiler, yaralıları görünce durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Acil Servis ekipleri yaralılardan Murat Sarıboğa’yı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, Taner Sarıboğa’yı ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerininin bulunmadığı bildirildi.

Otomobille kaçtıkları belirtilen saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.