Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Müftülüğü'nün organize ettiği Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Kutlu Doğum Haftasını yaşadıkları bu haftada düzenledikleri bu gecenin ayrı bir anlam taşıdığına dikkat çeken Müftü Adem Dobur, "Bugün miladi takvime göre Peygamber efendimiz ayın 19'unu 20'sine bağlayan gece dünyaya geldi, dünyayı şereflendirdi" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bu yana tüm ibadethaneleri belirli periyotlarla temizlediklerini kaydederek, "Bu hizmeti verirken amacımız hiçbir zaman şov yapmak olmadı. Bunu bir görev bildik. Bir ekip kurduk. Secdeye giden alınların temiz bir zemine değmesi için çalıştık. Temizlik dışında çeşitli bakım ve onarımlarda bulunduk" dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nın teması olan kardeşliğe Türkiye'nin her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyduğuna değinen Karabağ, sözlerine şöyle devam etti; "Bayraklı Belediyesi olarak Türk, Kürt, Ermeni, Çerkez ya da Hıristiyan demeden kardeşlik içinde yaşıyor ve çalışıyoruz. Hepinize kardeşçe yaşanan günleri diliyorum" diye konuştu.

Başkan Karabağ ayrıca Alpaslan Mahallesi 5 Kubbeli Camii ve Gümüşpala Ulu Camilerinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine de katıldı.