Gösterdikleri performans ile halkın büyük ilgi gösterdiği Karşıyaka Belediye Bandosu ay sonuna kadar her gün farklı yerlerde mini konserler verecek. Karşıyaka Çarşısı başta olmak üzere Bostanlı, Şemikler, Nergiz, Alaybey gibi pek çok ayrı noktada gün içerisinde 14.00-16.00 saatleri arasında vatandaşlara müzik ziyafeti çeken Belediye Bandosu, 31 Aralık günü özel bir şov ile konserlerini sonlandıracak.

Nostalji şarkılarından güncel pop şarkılarına, marşlardan türkülere kadar geniş bir repertuara sahip Karşıyaka Belediye Bandosu'na vatandaşlar da coşkuyla katılıyor.

Kenti yeni yıla coşkuyla hazırlamak istediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "yeni yıl coşkusunu Karşıyaka erkenden karşılıyor. İçinden geçtiğimiz süreç düşünülürse, herkesin, yeni yılı umutla karşılamasını istiyoruz. Yeni yılla birlikte yeni umutların yeşermesi dileğimiz. Güzel günler düşlüyoruz. Bu duyguyu Karşıyaka'nın her yerine taşımayı amaçlıyoruz. Aslında bu yıla özel bir uygulama değil. Her yıl Aralık ayında, Çarşı'da yeni yıl konserleri gerçekleştiriyoruz. Bu yıl, bu konserleri Çarşı'nın dışına taşıdık" dedi.