Halk buluşması başkanlık makamındaki toplantı salonunda gerçekleşti. Belediye personeli tarafından ilgiyle karşılanan yüzlerce Karşıyakalı, Başkan Akpınar ile birebir konuşma ve sorunlarını anlatma fırsatı yakaladı. Tek tek not alan ve hiç bir soruyu yanıtsız bırakmayan Akpınar, tespit edilen sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcılarını ve müdürleri görevlendirdi. Ziyarete gelen down sendromlu 9 yaşındaki Dilan Özer, annesinin kendisi için yazdığı “Seninle Yaşamak Güzel” isimli kitabı Başkan Akpınar’a hediye etti.

EKSİKLER TAMAMLANACAK


Vatandaşları birebir dinlemek ve sorunları daha hızlı çözebilmek adına yerel seçimlerin hemen ardından Halk Günü uygulaması başlattıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eksikleri tamamlamak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

DAYANIŞMA ŞART


Başkan Akpınar "Göreve gelirken, kapımızın herkese açık olacağını söylemiştik. Halk Günü uygulamamız sayesinde, vatandaşlarımız birebir olarak sorunlarını anlatıyor ve eğer mümkünse çözümünü de buluyor. Belediye ve halk iç içe çalışmalı ve birbirine destek olmalı. Böyle olursa en iyi hizmete ulaşırız.