Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Daha yaşanabilir bir Karşıyaka için birlikte çalışacağız. Doğru planlama ile çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakacağız” dedi.

İYİ BİR GELECEK BIRAKACAĞIZ

Her iki oda yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Akpınar, görev yaptığı süreçte, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile ortak çalışma yapacaklarını dile getirdi. Kentin her bölgesini yeniden planlayacaklarını söyleyen Akpınar “Belediye başkanı seçilirken, katılımcı bir anlayışla hizmet edeceğimizi söylemiştim. Bu anlamda, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile işbirliği içinde olacağız. Karşıyaka’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için doğru planlama yapacağız. Kısa vadede günü kurtarmak için değil, gelecekteki 50 yılı planlamak için çalışacağız. Gelecek kuşakları düşünmek zorundayız. Bu konuda sizlere de büyük iş düşüyor” diye konuştu.

GÖREVE HAZIRIZ

Şehir Plancılar Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ise Karşıyaka için yapılacak tüm planlarda belediyeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Kocaaer “Yapılan tüm planların takipçisi olacağız. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda, birlikte çalışmak da isteriz” dedi. İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli de kentin daha yaşanabilir hale getirilebilmesi için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini söyledi.