Her yazılan mektup ile minik yüreklerin hayalleri gerçeğe dönüşmeye başladı. Konak Belediyesi'nin 8 Mayıs 2010 Anneler Günü'nde başlattığı "Hayal et... Gerçekleşsin" projesi ile bugüne kadar iki bin  çocuğun hayali gerçekleşti.
Çocuklar kampanyanın başladığı tarihten başlayarak Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a gönderdikleri mektuplara hayallerini yazdılar. Bir yandan mektup yazma keyfini yaşadılar, bir yandan da düşlerini gerçek yaptılar. "Ata'mızın yattığı yeri görmek istiyorum" diyenler Anıtkabir ve Ankara gezisiyle Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahında ziyaret etti. "Kurtuluş Savaşımızın ruhunu anlamak istiyorum" diyenler Çanakkale ve Şehitlik gezisinde unutulmaz anlar yaşadı. "Müziği seviyorum ve bir müzik enstrümanı çalmayı çok istiyorum" diyenler piyano, keman, gitar ve daha hangi müzik aletini mektuplarına yazdılarsa ona kavuştular. Yüzlerce bisiklet, kaykay, futbol topu ve forma, kitap, elbise, oyuncak; çocuklara mektuplarına yazdıkları istekler doğrultusunda armağan edildi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar iki bin  çocuğun pek çok hayalini yerine getiren  Başkan Tartan Güzelyalı  Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Elif Nur Öztürk'ü de hayaline kavuşturdu. Makamında Elif Nur Öztürk ve ailesini kabul eden Başkan Tartan, küçük kıza istediği kırmızı kemanı armağan etti. Kemanına kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Elif Nur, özellikle kırmızı renkli keman istediğini söyleyerek, "Keman sahibi olma hayalime kısa sürede kavuşturan başkan amcama teşekkür ederim. Çok mutluyum. Hala inanamıyorum. Keman çalmayı öğrendiğimde ilk konserimi başkan amcama vereceğim" diye konuştu.
Kampanya afişini Güzelyalı Kültür Sanat Merkezi'nde gördüğünü ve Başkan Tartan'a bir mektup yazdığını, ardında da kültür merkezinde gördüğü Tartan'a bu hayalini sözlü olarak ilettiğini söyleyen Elif Nur, "Gitar çalıyorum, bir de keman çalmayı öğrenmek istedim. Kültür merkezinin çocuk korosundayım, orada keman çalan arkadaşlarımdan da çok heves ettim ve Başkan amcamdan benim bu hayalimi gerçekleştirmesini istedim. Başkan Hakan amcama teşekkür ederim" dedi.  Kızının mutluluğuna tanık olan anne Oya Öztürk de, "İhtimal vermediğimiz bir olay yaşıyoruz, hem çok sevindim hem çok duygulandım. Başkan Tartan gerçekten hayalleri gerçeğe dönüştürüyormuş" diyerek duygularını dile getirdi.