KKTC-Türkiye Yatırım İmkânları ve İş Birliği Fuarı’ndaki Bornova Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. Bornova standını KKTC Başbakanı İrsen Küçük de ziyaret ederek, Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’dan proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İrsen, Bornova’yı fuarda görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi

Bornova Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 26-29 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen KKTC-Türkiye Yatırım İmkânları ve İş Birliği Fuarı ve Sempozyumu’na katıldı. Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin organizasyonuyla Lefkoşa Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyona Bornova’yı Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da katıldı. Bornova standı büyük ilgi görerek ziyaretçi akınına uğradı.

Fuarın açılışına katılan KKTC Başbakanı İrsen Küçük de, Bornova Belediyesi’nin standını ziyaret edip Başkan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’dan bilgi aldı, bir süre sohbet etti. Anavatan Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olan İzmir’in Bornova Belediyesi’ni Fuar’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Küçük, Başkan Sındır’a fuara katılıp katkı sunduğu için teşekkür etti.

Bornova’ya gösterilen ilginin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Sındır da “Yavru Vatan KKTC ile iki kardeş halkız. Ekonomik, sosyal ve kültürel işbirliği yapma gayreti içindeyiz. Fuarlar, bu değişimin önemli mekanlarıdır. Bornovamızı, belediyemizi bu fuarda tanıtma imkanı bulmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.