İki çocuk babası emekli polis memuru Mehmet Atasoy, beynindeki tümör nedeniyle 1.5 yıl önce yatağa bağımlı hale gelince bilincini kaybetti. Atasoy, rahatsızlığının giderek artmasıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Atasoy’un Beyin Cerrahisi Servisi’ndeki koma hali sürerken, umutla iyileşmesini bekleyen eşi Hamdiye Atasoy, son günlerde evine hacze gelinmesinin şokunu yaşadı. Bir yandan eşinin iyileşmesi için uğraşan, bir yandan da anlam veremediği durumu araştıran Atasoy, çaresiz kalınca yaşadıklarına isyan etti. Eşinin konuşamaması nedeniyle ne olduğunu bir türlü çözemeyen Hamdiye Atasoy, bankalara olan 30 bin TL’lik borcun evlerine sürekli gelen eşinin arkadaşı tarafından yapıldığını belirledi. Ancak, resmi makamlara başvurularından bir sonuç alamadı.

ŞİMDİ DE EŞİNİ KAYBETTİ

Hukuk mücadelesine hazırlanan Hamdiye Atasoy, tedavi gören eşinin ölüm haberi ile yıkıldı. Acı haberle ikinci şoku yaşayan Hamdiye Atasoy, şöyle dedi:

"Komadaki eşim, hiçbir şeyden habersiz borçlandırıldı. Kimliği kullanılarak çıkartılan kredi kartlarından habersiz harcamalar yapılmış. Şimdi eşimde hayatını kaybetti, yanımda yok. Eşimi tuzağa düşüren kişi elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor. Bize bu acıyı yaşatan kişi, hiç mi ceza almayacak. Benim acım tarifsiz ama başkaları bunları yaşamasın. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Yardım edin."