Konak Belediyesi, Eşya Deposu'nun kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtı. Bugüne dek yüzlerce ailenin evini döşeyen Eşya Deposu, zor yaşam koşulları, ekonomik sıkıntılar birçok aileyi ve üniversite öğrenimini sürdüren öğrencileri zorlarken, Konak Belediyesi sosyal projeleriyle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.
Duyarlı vatandaşların bağışlarıyla büyüyen Konak Belediyesi Eşya Deposu, bu kez üniversiteli gençleri sevindirdi. Marmaris, Çankırı ve Hatay'dan gelerek üniversite öğrenimlerini İzmir'de sürdüren üç arkadaş birlikte tuttuğu evin, eksik olan eşyalarını Konak Belediyesi eşya deposundan tamamladı.
Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İngilizce Matematik, Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi ile Kamu Yönetimi bölümlerinde okuyan öğrenciler, Konak Belediyesi'ne başvurdu. Üç arkadaş, koltuk takımından yatağa, tencereden nevresim takımına, evlerinde eksik olan her şeyi Eşya Deposu'ndan temin etti.  Eşyalar için hiçbir ücret ödemeyen öğrenciler, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a teşekkürlerini iletti ve "Hepimiz faklı şehirlerden okumak için İzmir'e geldik. Eğitime önem veren, öğrencilerin ihtiyaçlarını bilen ve gençlere değer veren Başkan Hakan Tartan'a teşekkür ediyoruz. Konak Belediyesi Eşya Deposu sayesinde büyük bir yükten kurtulduk. Mezun olduktan sonra, ev eşyalarımızı yeni ihtiyaç sahiplerine ulaşması için yine buraya getireceğiz" dedi.

Sevgi, paylaşım, dayanışma
Yapılan her hizmette, üretilen her projede insana değer veren ve 'önce insan' diyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Eşya Deposu'nun sevgi, paylaşım ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti. Başkan Tartan, "Konak'ın İzmir'in gülen yüzü olması atılan her adımda 'önce insan' felsefesinin yer almasındandır. Bu anlayışı sadece verilen hizmette değil yaşamın her alanında uygulamaya çalışıyoruz. Duyarlı İzmirlilerle birlikte büyüttüğümüz Giysi Bankası, Eşya Deposu gibi dayanışma ve paylaşımı arttıran her şey Konak'ın yüzünü güldürmeye devam edecek" diye konuştu.