Konak Belediyesi'nin 'Hayal Et Gerçekleşsin' kampanyasına üç yıldır destek veren Modacı Siren Ertan "Kızlarım" dediği 'Hayal Et' çocuklarıyla bir kez daha bir araya geldi. Üç yıl önce kızların İstanbul'u gezme hayallerini gerçekleştiren Siren Ertan o günden bu yana çocuklarla kurduğu bağı koparmadı. Bugün 15 yaşında olan Betül Saklak ve Nisan Kaymaz ile İzmir'de bir araya gelen Ertan"Onlar artık birer genç kız oldu. İlişkimiz sürüyor. Kızlarım başarılı öğrenciler, örnek insanlar olarak yetişiyor. Onlar ile gurur duyuyorum" dedi.

Hayallerini anlatan çocukları gönüllü anneleriyle buluşturan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, beş bin çocuğun hayallerinin gerçek olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:
"Çocuklarımız geleceğimiz... Daha iyi bir ülke, daha güzel yarınlar için çocuklarımızı mutlu etmek, hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Onların çocukluk hayalleri, en kıymetli hayaller... Gerçekleşen her hayal, geleceğe ilişkin umutları artırıyor, toplumsal dayanışmamıza, paylaşımımıza katkı sağlıyor. Gönüllü anneler ve çocuklar arasında sıcak bir iletişim yaşanıyor, uzun süreli bağlar kuruluyor. Kampanyamıza katılan çocuklarımıza ve onların hediyelerini temin ederek destek veren tüm gönüllülerimize içtenlikle teşekkür ediyorum."

'Hayal et...Gerçekleşsin' kampanyası nedir?

Konak Belediyesi, 2010 yılında Anneler Günü'nde başlattığı ve ebeveyn izniyle gerçekleşen kampanya çerçevesinde,  çocukların hayallerini gerçekleştiriyor. 13 yaşına kadar olan çocuklar kendilerinin ve kardeşlerinin hayallerini Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'a yazıyor ve çocukların istekleri kampanyaya destek veren gönüllü anne ve babalar tarafından gerçekleştiriliyor. 5 bin çocuğun hayalinin gerçekleştiği kampanyanın gönüllü destekçi sayısı da bine ulaştı.