Konak Halk Eğitim Merkezi'nin akşam okullarına katılan öğrencileri, tatil öncesi Güzelyalı'daki Atatürk Kültür Merkezi Ahmed Adnan Saygun Fuayesi'nde sergi açtı.

Sergi açılışlında konuşan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kurumlar arasındaki işbirliğine dikkat çekerken, iş ve güç birliği devam ettiği sürece gelişimin de sağlanacağını ifade ederek, "Çağdaş ülkelere bakıldığında gelişimin temelinde kurumlararası ve sivil toplum işbirliğini görüyoruz. Konak Belediyesi olarak 95 farklı alanda kurs açtık. Kurslarımızda bizimle olan her öğretmenimizi, her kursiyerimizi tanımaktan mutluluk duyduk. Aralarında yarattıkları sıcak ilişki, bize de güç verdi" dedi.

Birbirinden güzel el işleri, tablolar, süs eşyaları, takılar, tepsi, vazo ve daha birçok el emeği ürünün görücüye çıktığı Konak Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi'nde konuklara karşılamada içerisinde lavanta bulunan keseler verildi. Osman Kibar İlköğretim öğrencilerinin hazırladığı dans gösterisi ise beğeni ile izlendi. Sergi açılışına Konak Kaymakamı Ahmet Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihabir Çulhaoğlu, Halk Eğitim Müdürü Seçkin Aktaş, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.