Çocuklardan gelen mektuplardaki istekleri değerlendiren Başkan Tartan, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı görmek isteyen öğrencilere kırmadı. Her gün çocukların doğayla kucaklaşması için Sasalı’ya turlar düzenleyen Başkan Tartan, minik yürekleri coşkuyla doldurdu. 

Konak Belediyesi olarak yapılan her çalışmada önceliği çocuklara ve gençlere verdiklerini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, onlar için yapılan her şeyin geleceği güzelleştirmek olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:
“Çocuklarımız ve gençlerimiz toplumun umudu ve güvencesi. Onlar ne kadar mutlu ise geleceğimiz de o kadar umut dolu. Dört yıldır Konak’taki tüm okullarda iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik ve çocuklarımızın daha çağdaş koşullarda eğitim almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deniz gezileriyle, pikniklerle, spor okullarımızla, kültür sanat ekinlikleriyle onların gelişimini destekledik. Şimdi miniklerimizi Sasalı Doğal Yaşam Parkı’yla buluşturuyoruz, ağabey ve ablaları ise liselerde düzenlediğimiz LiseFest ile sınav stresine tatlı bir mola veriyorlar. Konak’ta önceliğimiz her zaman çocuklar ve gençler olacak.”
   
Özel çocuklara özel gezi
   
Konak Belediyesi’nin düzenlediği Sasalı gezisine Düşkur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri de katıldı. Aileleriyle birlikte doğal yaşam parkında gezen çocuklar, yüzlerindeki gülümsemeyle herkesi duygulandırdı. Çocukların çok güzel bir gün geçirdiğini belirten aileler ve merkez yöneticileri Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a duyarlılığı ve özel çocuklara verdiği önem için teşekkür etti.