Rumeli Halk Dansları'nın eşliğinde Boşnakça ve Makedonca şarkıların yanı sıra Rumeli türkülerini de  seslendiren sanatçıya Gültepeli vatandaşlar alkışlarıyla ve oyunlarıyla eşlik etti.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, kültür ve sanatı vatandaşların istemleri doğrultusunda ayaklarına kadar götürdüklerini, bölgede en çok sevilen ve konserleri istenen sanatçının Cenk Bosnalı ve orkestrasının olduğunu belirtti.
Başkan Tartan, soğuk havaya karşın Cenk Bosnalı'nın şarkılarını dinlemeye ve eşlik etmeye gelen yüzlerce vatandaşın keyifli katılımlarından kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade ederek buluşmaların devam edeceğini söyledi. Tartan," Kültürler ne kadar canlı kalırsa, toplumsal barış ve dayanışma o kadar güçlü olur. Biz Konak'ta yol, kaldırım, park çalışmalarının yanı sıra kültür ve sanatla da topluma farklı bir açıdan hizmet sunuyoruz" dedi.
Konser sırasında, Boşnakça repertuvara bağlı kalmayıp Slav dillerindeki (Boşnakça, Makedonca ) halk müziklerini ve Rumeli Türkülerini halk dansları eşliğinde seslendiren Bosnalı, Gültepeliler'e kendine has stiliyle unutulmaz bir gece yaşattı.