Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kendisine gelen yardım talebinin ardından, Sivas Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu'na, bot, giysi ve spor malzemelerinden oluşan paket gönderdi.
Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hikmet Kuru, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın talimatları doğrultusunda gönderilen bot, giysi ve spor malzemelerini belirledikleri ihtiyaçlı öğrencilere dağıttı.
Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Çıtır da, Başkan Hakan Tartan'ın okullarına çok önemli bir yardımda bulunduğunu belirtti. Çıtır, "Okulumuzda 850 öğrenci eğitim görüyor. Ancak aralarında maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları bulunuyor. Gönderilen yardımlar bu çocuklarımıza dağıtıldı, çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İzmir'e gelecekler
Konak Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Çocuk Şenliği'ne davet edildiklerini de hatırlatan Çıtır, şenlikte halk oyunları ekibinin yer alacağını ve Sivas'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da İzmir'e kazandırdığı en büyük olgunun sosyal projeler olduğunu, yerel yöneticilerin Konak Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları takip ettiğini ve benzer projeleri görmekten mutlu olduğunu söyledi.