Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında İzmir Karabağlar'da meydana geldi. Markette çalıştığı öğrenilen ve kendisinden 10 gündür haber alınamayan Soner Aşkın'ın dairesinden kötü kokular gelmesi üzerine, komşuları durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açmak için çilingir çağırdı. Kapıyı açarak içeri giren polisler dehşet bir manzarayla karşılaştı. 36 yaşındaki Soner Aşkın, kafası parçalanmış halde bulundu. Polis yaptığı incelemede, Aşkın'ın kafasının Ares isimli Rottweiler cinsi köpeği tarafından parçalandığın tespit etti.

Aşkın'ın cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Soner Aşkın'ın oturduğu evin sahibi Ünal Gümüş, kiracısının ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Soner Aşkın benim 2011 yılından bu yana kiracımdı. Hiçbir sorunu yoktu. Kirayı da düzenli öderdi. Kendisinden 4 Aralıktan beri haber alamıyordum. Biraz daha bekledikten sonra polise haber verecektim ama polis beni aradı geldim. Köpeği kafasını parçalamış" dedi. Polis, Soner Aşkın'ın intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.