Başkan Gönenç kampanyayla, ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü biraz olsun güldürmek istediklerinin altını çizdi. Gönenç; "Bergamalılar, çocuklarının, torunlarının eski oyuncaklarını kumbaraya atarak ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmamızı sağlayabilir. Elden ele dolaşarak artacak mutluluk paylaşımıyla ilgili tüm ailelerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Köylülerle görüştü

Okul bahçesinde bir süre öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan, sonrasında muhtar ve köylülerle birlikte Tepeköy Cemevi'ni ziyaret etti. Cemevi'nin eksikleri konusunda Muhtar Efgan Aktaş'tan  bilgi alan Başkan Gönenç, daha sonra köy kahvelerinde Tepeköy sakinleriyle bir araya geldi. Tepeköylüler'e önümüzdeki yıl yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası ile ilgili bilgiler veren Başkan, köylülerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi.Tepeköy Cemevi'ne yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Tepeköylü vatandaşlar Başkan Gönenç'e teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili görüşlerini dile getiren Gönenç; "Yeni yasa gereği önümüzdeki yıl Bergama'nın mahallelerinden biri olacak Tepeköy'de vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görüp incelemek amacıyla köye bir ziyaret gerçekleştirdik. Muhtarımız ve vatandaşlarımızla köyü gezerek sorunları yerinde inceleme şansımız oldu" dedi.

Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Tepeköy Muhtarı Efgan Aktaş ise; "Göreve geldiği günden bu yana sürekli bizim yanımızda olan köyümüzün ihtiyaçları konusunda bize elinden gelen desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Köyümüzün bağlantı yolları, ilköğretim okulumuzun ve cemevimizin eksiklikleri ile ilgili her türlü sorunumuzu çözen Başkan Gönenç'in köyümüzü ziyareti hepimizi sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.