Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısıyla yeni dönem yöneticileri belirlenen Karabağlar Kent Konseyi ilk toplantılarının ardından Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ü makamında ziyaret etti. Kürüm, kent konseyinin Karabağlar’da çok başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek, “Karabağlar Kent Konseyi’nin çalışmaları ilçemiz için de benim için de çok önemli. Geçmiş dönemde önemli projelere imza atıldı. Bu dönem de ilçem için çok güzel projeler üreteceğinize inanıyorum. Karabağlar’da her kesime sizinle birlikte ulaşmayı hedefliyorum. Ortak çalışmalarımızla bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli, Başkan Kürüm’e Karabağlar Kent Konseyi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “İzmir’de kent konseylerine en çok önem veren belediye başkanlarından biri sizsiniz. Bu bizi çok mutlu ediyor ve Karabağlar için daha güzel projeler üretmemizi sağlıyor. Karabağlar Belediyesi’nin desteğiyle Karabağlar’da mucizeler yaratacağımıza inanıyorum” dedi.

Karabağlar Kent Konseyi Genel Sekreteri Serap Özbey ise Kürüm’e kent konseyinin yeni dönem projeleriyle ilgili bilgi verdi. Özbey, “Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi olarak ilçemiz için önemli projelerimiz var. Karabağlar Belediyesi’ne nikah yapmak için gelen çiftlerin ücretsiz ağız ve diş taramalarını yaptırmayı hedefliyoruz. Yine belediyemizin gerçekleştirdiği önemli projelerin Karabağlar halkına tanıtımını, gençlik, kadın ve engelli meclisinde bulunan arkadaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Engellilere yönelik projelerimiz de artarak devam edecek” diye konuştu.

Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Başkan Kürüm’e desteklerinden dolayı çiçek takdim etti. Kürüm ise Yelekli’ye teşekkür plaketi verdi. Yürütme kurulu üyeleri ve Kürüm yeni dönem pastası kesti.