Talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şenol, gençlere hem belediyeciliği anlattı hem de hayatta yol gösterici öğütler verdi. Bugüne kadar gençlerin duyarsızlığından, konuşmamasından, eleştirmemesinden yakındığını söyleyen Şenol, "Gezi Parkı olayları sırasında gençlerimiz beni hem şaşırttı, hem de gururlandırdı. Konuşmayan, eleştirmeyen, okumayan, tek tip bir gençlik yaratılmak isteniyor. Hayatta pasif kalmayın, bir hedefiniz olsun ve bu hedefe ulaşmak için mücadele edin. Hayatınız sadece okulla sınırlı olmasın. Çeşitli sosyal etkinliklerle hayatın her alanında aktif olun" diye konuştu.

'Konuşun, eleştirin yol gösterin'

Belediye olarak gençlere yönelik birçok proje ürettiklerinin altını çizen Başkan Şenol sözlerine şöyle devam etti: "Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Biz hayata geçirdiğimiz projelerle sizlerin hayatlarına katkı koyduk. GAZİGEM'le eğitiminize, kurslarla, kültür gezileriyle kişisel gelişimlerinize katkı koyduk. Ayrıca okullarımızın fiziki koşullarını iyileştirerek modern okullarda eğitim görmenizi sağladık."

Kentlerin yönetiminin belediye başkanına bırakılmayacak kadar ciddi bir iş olduğuna değinen Şenol gençlere, "Konuşarak, eleştirerek üreterek bize destek olun, yol gösterin. Çünkü ileri yaştaki insanlar, siz gençlerin isteklerini bilemezler" diye öğütte bulundu.