İzmir Konak'ta mahalleli kendi arasında tartışmaya başladı. Kavga esnasında olay yerindeki bir otomobilden pompalı tüfek ile ateş açıldı. Ateş sonucu 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, 1183 sokak üzerinde gece yarasından sonra meydana geldi. Mahalle sakinleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma iki grubun kavgasına dönüştü. Kavga sırasında bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı ve balkonda bulunan 53 yaşındaki Nuran Ecelioğlu'nun boynu ve yüzüne, 57 yaşındaki Selma Görgülü omzuna, 39 yaşındaki Serdar Dağdelen'in ise sırtına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Polis kavga eden tarafları güçlükle ayırırken yaralanan 3 kişi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Polis kavgayla ilgili soruşturma başlatırken, pompalı tüfekle ateş açan kişinin kimliğinin saptanması ve yakalanmasına çalışılıyor.