İzmir'de toplanan 500 kilogram mavi kapak, Artvin'de 42 yaşındaki Yaşar Küçük'e elektrikli özel hasta yatağı olarak döndü.

Konak Belediyesi'nce sosyal sorumluluk projesi olarak yürütülen "Mavi Kapak Mavi Sevgi" kampanyası çerçevesinde toplanan kapaklar Artvin'de bir ailenin yüzünü güldürdü.

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile Özcan Kaya ve İsmail Kaya'nın topladıkları 500 kilogram mavi kapakla, kas hastası 42 yaşındaki Yaşar Küçük'e elektrikli özel hasta yatağı alındı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, sosyal dayanışmada önemli projelere imza attıklarını, "Mavi Kapak Projesi"yle binlerce engelli vatandaşa yardım eli uzattıklarını belirtti.

Belediyenin Eşya Bankası aracılığıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara eşya yardımı yaptıklarını dile getiren Tartan, şöyle konuştu:

"Gönüllü vatandaşlarımız tarafından toplanan mavi kapaklar ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ilaç oluyor. Biz 'Mavi Kapak Mavi Sevgi' projemizi geliştirerek sadece tekerlekli sandalyelere bağlı kalmadık. Engelli ve hasta vatandaşlarımıza protez, baston olarak da destek verdik. Toplanan kapaklar son olarak Artvin'deki bir yatalak hastanın yarasına merhem oldu. Eşya Bankamıza bağışlanan hasta yatağı 42 yaşındaki Yaşar Küçük'e gönderilmek üzere CHP Konak Gençlik Kollarına teslim ettik."