Şeker hastalığı nedeniyle İstanbul'da ameliyat olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, İzmir'e dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı'nda coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. 'Başkanım geçmiş olsun' yazılı dövizler ve alkışlarla karşılanan Başkan Solak, kısa sürede görevinin başına geçeceğini söyledi.

Uzun yıllardır diyabet hastası olan Başkan Metin Solak, geçtiğimiz hafta İstanbul Alman Hastanesi'nde 6,5 saat süren bir operasyon geçirmişti. Şeker hastalığından tamamen kurtulan Başkan Solak, önceki gün taburcu olduktan sonra İzmir'e döndü.  Başkan Solak'a, İzmir'e dönüşünde Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile eşi Ayfer Solak eşlik etti.  Meclis üyeleri ve vatandaşların oluşturduğu kalabalık tarafından karşılanan Başkan Solak, kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

Zor bir ameliyat geçirdiğini ancak kısa sürede toparlandığını belirten Solak, en kısa süre içinde görevinin başına geçeceğini söyledi. Belediye hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı, "Sağlığım ve moralim gayet yerinde. Ameliyat süresince ilgisini ve desteğini hep yanımda hissettiğim tüm Çiğli halkına, arkadaşlarıma, dostlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.