Eğitime desteğiyle birçok öğrencinin hayalini gerçekleştiren, çağdaş ve modern şartlarda öğrenim görmesine katkı sağlayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Mithatpaşa Endüstri Meslek Liselileri bir kez daha sevindirdi. Konak Belediyesi, okula kazandırılan halı sahanın ardından gençlerin farklı spor branşlarında da kendilerini geliştirmesi için desteğini sürdürdü. İki adet masa tenisi masası, futbol, voleybol ve basketbol topları, 10 adet spor minderi ve eşofman takımları okula hediye edildi.

Mithatpaşa Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Gürses, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın İzmir gönüllüsü olduğunu vurgularken, "Her yaptığı hizmeti gelip kendi elleriyle sunan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, öğrenciler için gerçekleştirdiği her çalışma ile İzmir'in geleceğine en büyük yatırımı yapıyor" dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Makamlar her zaman gelip geçicidir. Kalan, asıl değerli olan ise eserlerdir. Biz de sizin için burada olduğumuz gerçeğiyle ve bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Halı saha yapıldıktan sonra iki şampiyonluk aldığınızı öğrenmek bizim için en büyük mutluluk. Sizin başarılarınız, bizim gurur kaynağımız oluyor. Siz isteyecekseniz, biz yapacağız" diye konuştu.