Yeni dönemde de Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'la çalışmak istediklerini belirterek, mavi dosyada Bayraklı ile ilgili yapılanları ve yapılması gerekenleri sunan muhtarlar, Ankara'dan mutlu döndü.

Bayraklı'da görevli muhtarlar TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 23 mahallesi bulunan ilçede yapılması gerekenleri de dosya ile Kılıçdaroğlu'na ileten muhtarlar, önümüzdeki yerel seçimlerde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yeniden aday gösterilmesinin en doğru seçim olacağını aksi halde işlerin sıkıntıya girebileceğini belirttiler.


“Bayraklı'nın anahtarını getirelim”


Muhtarlar adına konuşma yapan Nafiz Gürman Mahallesi muhtarı Ali Aydın, “Bayraklı 5 yıl öncesine kadar hizmet görmemişti. Ancak şimdi bakıldığında her mahallemizde bir çalışma var ve eksiklikler tek tek gideriliyor. Biz gönül adamı, hizmet adamı istiyoruz ve bu nedenle de Hasan Karabağ'dan çok memnunuz. Bunu da Sayın Kılıçdaroğlu'na ilettik. Karabağ'a destek eren 10 bini aşkın kişiden topladığımız imzaları da verdik. O da memnuniyetle karşıladı bizi. Siz Bayraklı'yı başkan Karabağ'a teslim edin biz de size Bayraklı'nın anahtarını getirelim dedik. Aksi bir durumun CHP için kayıp olacağını belirterek, sağlıktan spora, ibadethanelerden okullara, sosyal ve kültürel çalışmalardan fen işlerine kadar bir çok alanda yapılan çalışmaları anlattık. Çok iyi izlenimlerle de İzmir'e döndük” diye konuştu. Ankara ziyareti sonrası Başkan Karabağ'ı ziyaret eden muhtarlar güzel dileklerini bir kez de Karabağ ile paylaşarak, destek veri. Başkan Karabağ da, tüm muhtarlara teşekkür etti.