Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Kılıçreis, Akın Simav, Mithatpaşa, Ulubatlı, Mehmet Akif ve Saygı Mahallesi muhtarlarını ofislerinde ziyaret ederek muhtarlarla birlikte mahallelerde dolaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tartan, şikayetleri dinledi ve sorunları yerinde görme imkanı buldu.

Muhtarlardan aldığı bilgileri ve mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Başkan Tartan, halka hizmetin halkın içinde yapılacağını vurguladı. Tartan, "Zaman zaman mahallelerimizde İzmirlilerle buluşarak sıkıntılarını, üzüntülerini, mutluluklarını paylaşıyoruz. Eğer halka hizmet vereceksek halkın içinde olmalıyız. Yerel yönetim sorumluluklarımızı yerine getirirken en yakın yol arkadaşlarımız kuşkusuz muhtarlarımızdır. Mahallelinin derdini anlattığı, ihtiyaçlarını bildirdiği, zor zamanında danıştığı muhtarlarımız, Konak Belediyesi'nin birer merkezi olan muhtarlık ofislerinde belediye ve vatandaş arasındaki köprüyü oluşturuyorlar" dedi.

Konak Belediyesi Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlükleri ekiplerinin de katıldığı mahalle gezilerinde Başkan Tartan esnafla da görüşürken, alışveriş de yaptı.