Bayraklı Belediyesi halkının istekleri doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kısa süre önce sessiz sedasız temeli atılan Nafiz Gürman Pazaryeri projesini adım adım gezen Başkan Karabağ son rötuşların ardından pazaryerinin bölge halkının hizmetine sunulacağını kaydetti.

Modern bir tesis kazandırdık


Tesisin cumartesi günleri hizmet vereceğini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Bölge halkımız daha önce Yamanlar'da bulunan Kapalı Pazaryerine gidiyordu. Bu bölge yaşayan vatandaşlarımızdan yoğun bir istek vardı. Onların isteklerini duymazlıktan gelemezdik. Yer tespitinin ardından temelimizi attık. Kısa süre içinde de bitirdik. Bayraklı'ya vatandaşlarımızın ve pazarcılarımızın kullanacağı modern bir tesis daha kazandırdık. Hayırlısı olsun" dedi.

169 pazarcı hizmet verecek

126 metrekare idari bina, 1265 metrekare otopark, 2354 metrekare pazaryeri kullanım alanına sahip tesise kurayla 169 pazarcı yerleşecek. Müracaatları başlayan pazaryerinden çiftçi belgeli üreticilere, Bayraklı ilçe sınırlarında ikamet edenlere ve pazaryeri olmayan ya da en fazla 1 adet pazaryeri bulunanlara öncelik tanınacak. Müracaatlar Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yapılacak.