Eğitime katkı çalışmaları kapsamında ilçemizdeki ve köylerdeki okulların talepleri doğrultusunda yardımda bulunan belediyemiz, 23 Nisan’da 1000 öğrenciye spor ayakkabısı hediye etti.  Ödemiş merkez, belde ve köylerinde eğitim gören öğrenciler, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildi.

Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel ve Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar ile birlikte Balabanlı, Bozcayaka, Konaklı, Ovakent ve Bademli’de bulunan okulları ziyaret ederek, öğrencilerin hem bayramlarını kutladılar, hem de hediyeler dağıttılar.

Belediye Başkanı Bekir Keskin’i çiçeklerle karşılayan öğrenciler, okul bahçelerinin düzenlenmesinde ve basketbol sahası yapılmasındaki katkılarından Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Öğrencilerin bayramını kutlayan Başkan Keskin; “ Yeni Büyükşehir yasasıyla 9 belde ve 74 köy Ödemiş Belediyesi’ne bağlanacak ve Ödemiş Belediyesi’nin hizmet alanı genişleyecektir. Sizler de Ödemiş’in birer parçasısınız. Kent merkezine yapılan hizmetler, köylerde de yapılacak. İlkemiz; kent-köy kardeşliğidir. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz ve sizlerin taleplerini değerlendireceğiz. Geleceğimiz sizlersiniz” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen diğer okul öğrencilerinin hediyeleri 25 Nisan Perşembe günü dağıtılacak.