Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, Hakan Algül'ün yönettiği, yapımcılığını BKM filmin üstlendiği 'Olanlar Oldu' filmi İzmir galası için başrol oyuncularıyla birlikte İzmirli sinemaseverlerle buluşacak. Ünlü komedyen Ata Demirer ve filmin başrol oyuncularından; Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Seda Güven ve Salih Kalyon katılımıyla düzenlenecek galada oyuncular, filmi hayranlarıyla birlikte izleyecek. 'Olanlar Oldu' ekibi film gösterimi öncesinde saat 16.00'da düzenlenecek söyleşide sevenleri ile özlem giderip, ardından Optimum AVM Cinemaximum sinemalarında filmi İzmirlilerle birlikte seyredecek.

Dev Ajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet AVM Cinemaximum sinemalarında yapılacak galada Olanlar Oldu filmi, izleyenleri kahkaha ve eğlence dolu bir serüvene çıkartacak. Ata Demirer'in deniz aşkını beyazperdeye taşıdığı filmde ünlü oyuncu iki farklı rolde izleyici karşısına çıkacak. İmza attığı her filmde milyonları güldüren Ata Demirer son filminde hem bir tekne kaptanı olarak hem de 60'lı yaşlarda Döndü karakteri ile sinemaseverler ile buluşacak.

FİLMİN KONUSU

Bir Ege kasabasında geçen hikayede, oğlunun mürvetini görmek isteyen Döndü, gelin adayı olarak kasabanın güzeli Mehtap'ı (Seda Güven) düşünürken, bir anda ünlü dizi oyuncusu Aslı'nın (Tuvana Türkay) olaylara dahil olmasıyla olanlar oluyor.