Sendikacı-Yazar ve Kadın Hakları Savunucusu Yaşar Seyman 7 Aralık'ta, Doğa Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Şafak Pavey de 8 Aralık'ta, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek söyleşilerde Bornovalılarla biraraya gelecek.
Geçmişte Birleşmiş Milletler'de Engelli İnsan Hakları Sekreterliği görevinde de bulunan Doğa Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, 8 Aralık saat 14.00'te Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Engelli Hakları' konulu bir söyleşi verecek. Pavey, söyleşinin ardından kitaplarını da imzalayacak.

Sendikacı-Yazar ve Kadın Hakları Savunucusu Yaşar Seyman da, 7 Aralık'ta Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Kadın ve Siyaset' konulu söyleşiyle saat 14.00'te Bornovalılarla buluşacak. Seyman da söyleşinin ardından kitaplarını imzalayacak.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Şafak Pavey'in de Yaşar Seyman'ın da kendi alanlarında mücadeleci bir ruha sahip olduklarını ve bu özellikleriyle örnek olduklarını belirterek, "Biz de Bornova Belediyesi olarak yaptıklarıyla ve mücadeleleriyle örnek olan insanları yurttaşlarımızla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.