Dizide Feryal karakterini canlandıran B.O., başroldeki Doruk karakterini oynayan C.D.D'nin kendisini darp ve tecavüz ettiğini öne sürerek geçen 1 Haziran'da şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, ancak suçlamaları kabul etmeyen C.D.D. tutuklandı. Olayı soruşturan savcı, zanlı C.D.D. hakkında 'Cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhallefet' suçundan 13 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen Damla Avcı, "Sanık ve mağdur ile bir süre birlikte çalıştık. B.O.'nun çok kıskanç bir kişiliği, sürekli ağlayan bir mizacı vardı. Devamlı sanığı kıskanıyor, internetle görüşme yapmasına bile izin vermiyordu. Sanık C.D.D., mağdura çok iyi davranıyor, hiç bir zaman kalbini kırmamaya çalışıyordu. Kötü davrandığını ben hiç görmedim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın cep telefonun ve el konulan bilgisayarının bilirkişi tarafından incelendiğini ve raporun gönderildiğini belirtti. Hazırlanan raporda, mağdura ait çıplak fotoğraf bulunmadığı, sadece vesikalık fotoğrafının olduğunun belirtildi. Başka kadınlara ait, değişik iç çamaşırlarıyla çekilmiş farklı fotoğrafların bulunduğu, telefonda şifreleme olduğundan, geriye dönük arama yapılamadığı kaydedildi.
Mahkeme Başkanı Hakim Erhan Atlı, sanık C.D.D'ye telefonunda şifreleme olup olmadığını sordu. Sanık da "Bilgisayarımdan çıkan resimleri başka yerden indirdim. Cep telefonumda şifreleme yoktur. Karakolda görevli bayan memura cep telefonumu açıp verdim. Onun haricinde bir şifreleme mevcut değildir. Bilirkişi neden böyle bir rapor vermiş anlamış değilim" dedi. Sanığın üç avukatı da, dosyadaki tüm delillerin toplandığını, mağdurun 'ruh ve beden salığı' ile ilgili rapor alması süresinin uzun olduğunu belirterek, C.D.D.'nin tahliye edilmesini talep etti.
Sanık C.D.D., "Cezaevindeyken gazete ilanlarında, buraya gelirken de billboardlarda mağdurun oynadığı bir filmin afişlerini gördüm. Ruh sağlığı bozulmuş biri nasıl böyle filmlerde oynayabilir? Bence ruh salığı bozulmamıştır. Tahliyemi istiyorum" dedi. Savcı Berkant Karakaya ise sanığın tutukluluk halinin devamını istedi.

Kısa bir görüşme yapan mahkeme heyeti de mağdurun ruh ve beden sağlığıyla ilgili henüz raporun alınmamasını, suç vasfını dikkate alarak tahliye istemini reddetti, duruşma 2012 yılı Şubat ayına ertelendi.