Uzun zamandır el değmeyen, yeşil alanı azalan Kılıçreis Mahallesi'ndeki Sarmaşık Parkı yeniden düzenlenerek İzmirlilerin hizmetine sunuldu.
Konak'ta yeşil alan sayısını üç yılda 5 katına çıkardıklarını söyleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Dünyada 200'den fazla örgütlenme ile bir sevgi kuruluşu olan ve insanı yücelten Lions Kulübü ile el ele verdik ve bu güzel alanı yarattık. Bu özenin temelinde 'önce insan' felsefesi yatıyor. Birlikte olmanın gücü, sevgi ve dayanışma ile geleceğe güvenle baktığımız bir paylaşım ortamı oluşturduk. İnsan sevgisi ve dostluk, bütün evrenin geleceği için yanan umut ışıklarıdır. Bizi ayakta tutan değerlerin başında sevgi ve dayanışma gelir. Doğaya, yeşile ve insan sevgisine koşumuz devam edecek" dedi.

Güzelyalı Lions Sarmaşık Parkı adını alan parkın açılışına CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Ahmet Aşır, Güzelyalı Hatay Lions Kulübü Başkanı Santo Şaul, eski Milletvekili Güler Aslan ve mahalle sakinleri de katıldı.