NİŞANLI ÇİFT DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Ayrıca bugün nişanlanan Sezgin Aydın ve Eda Yılmaz, nişan törenlerinin ardından Demokrasi Nöbeti tutmak için Konak Saat Kulesi Meydanı'na gelerek sahneye çıktı ve vatandaşları selamladı.

"VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE KARŞI SEVGİMİZ GİTTİKÇE BÜYÜYOR"

Konak Saat Kulesi Meydanı'nda sabaha kadar süren Demokrasi Nöbeti'ne katılarak vatandaşlarla birlikte nöbet tutan ve Türk Halkı'nın 15 Temmuz’da, memleketinin, toprağının uğruna  silahlara ve mermilere karşı durduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, "15 Temmuz bizim için çok anlamlı bir gün. Aradan bir yıl geçti ve tam 1 yıl önce bugün 250 kardeşimiz şehit oldu. Fakat aradan bir yıl geçmesine rağmen içimizdeki acı hala çok taze. O hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz'da yaşananlar insanlık olarak bizi derinden üzmüştür. Fakat içimizde vatanımıza ve milletimize karşı sevgimiz gittikçe büyüyor. Bizim için 15 Temmuz, memleketin en önemli meselelerinden vatan, millet, bayrak, birlik, beraberlik ve toprak sevgisini ortaya koymaktadır. Bu günden itibaren siyasetleri bir kenara bırakıp vatan ve memleket meselesi olarak sahaya çıkmamız gerekiyor. Bizim 250 şehidimiz var, gazilerimiz var. Gazilerimize Allah’tan şifa diliyorum. Şehitlerimizin bize bıraktığı bu Türkiye Cumhuriyeti’nin her karış toprağına sahip çıkmak bizim en önemli vazifemizdir" dedi.  

Meydandaki kalabalık, Konak Karataş Camii Müezzini Murat Çamurdık'ın okuduğu sabah ezanının ardından kılınan namazdan sonra dağıldı.