Kaza, Selçuk İlçesi Belevi Beldesi’ndeki Kozpınar hemzemin geçidinde, bugün saat 09.10 sıralarında meydana geldi. İzmir’den hareket eden ve Denizli’ye giden makinist Ali Çakıcı yönetimindeki 32251 sefer sayılı yolcu treni, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından demir bariyeri sökülerek çalınan hemzemin geçitte, 26 yaşındaki Cemalettin Yıldırım yönetimindeki 35 TRC 23 plakalı otomobile çarptı. Trenin önünde metrelerce sürüklenen otomobil hurdaya döndü.

Otomobilin sürücüsü Cemalettin Yıldırım ile yanındaki çocukları 5 yaşındaki Elif Yıldırım ve 3 yaşındaki Gazi Yıldırım metal yığınına dönen otomobilin içinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, üç yaralıyı sıkıştıkları yerden çıkartırken, sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan, baba Cemalettin Yıldırım Selçuk Devlet, Elif Yıldırım Torbalı Devlet ve Gazi Yıldırım da İzmir Atatürk Eğitim Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Talihsiz Elif Yıldırım müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Cemalettin Yıldırım ise bir süre sonra ambulans helikopterle, oğlunun tedaviye alındığı hastaneye sevk edildi.

Makinist Ali Çakıcı, jandarma tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yolcu treni ise olay yerindeki incelemelerin ardından Denizli yönüne hareket etti. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.