İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde görevli zabıta birimlerinin yöneticileri, Zabıta Teşkilatı’nın 58. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pervin Şenel Genç’in de eşlik ettiği ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zabıta personelinin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, başarılar diledi. Türkiye’nin en ileri kentlerinden biri olan İzmir’in her bakımdan ülkeye örnek olmak zorunda olduğunun altını çizen Başkan Kocaoğlu, “Kentin güzelliklerini hep birlikte çalışarak korumak zorundayız. Birlikte mücadele edeceğiz. Taviz vermeden ciddiyetle çalışacağız” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat, faaliyet alanlarının 30 ilçeyi kapsadığını ve bu ortamda Büyükşehir Belediyesi zabıtasının “oyun kurucu” olarak görev yapmak zorunda olduğunu söyleyerek, “Alanda ortak akılla yeni bir oluşum ve planlamaya ihtiyaç var. Bu yeni oluşum daha da güçlü ses çıkaracaktır. Her noktada var olmak istiyoruz. Sorunlu alan kalmayana kadar çalışacağız” dedi.

İlçe belediyelerinin zabıta müdürleri ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bu desteğin kendilerine güç verdiğini söyledi. Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta personelinin yanı sıra Narlıdere Zabıta Müdürü Ahmet Erdoğan, Buca Zabıta Müdürü İsmet Balkozak, Bornova Zabıta Müdürü Haydar Aydın, Gaziemir Zabıta Müdürü Süleyman Sipahioğlu, Konak Zabıta Müdürü Engin Çetin ve Bayraklı Zabıta Müdür Vekili Kemal Tölegen ile Karabağlar Zabıta Müdürü Ramazan Baran da katıldı.