Bornova Belediyesi Antalya'da düzenlenen 'Şehir ve Teknoloji' Fuarı'na katıldı. Katılımcı onlarca belediye Başkanı Bornova Belediyesi'nin projelerinin sergilendiği standa büyük ilgi gösterdi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır stantta projelerini bizzat kendi anlattı.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin Antalya'da düzenlediği 'Şehir ve Teknoloji' Fuarı'na katılan Bornova Belediyesi ilgi odağı oldu. Fuar'a Kıyı Ege Belediyeler Birliği çatısı altında katılan Bornova Belediyesi'nin standında yapılan projeler sergilendi. Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile Dramalılar Köşkü restorasyonu gibi projeler katılımcı belediye başkanlarınca dikkatle incelendi. Bornova Belediyesi Standını ziyaret eden onlarca belediye başkanı önemli projelerle ilgili bilgi ve doküman aldı. Fuara katılanlara projeleri bizzat kendisi anlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, talep olması halinde gerekli bilgi desteğini verebileceklerini bildirdi. Sındır, Bornova Belediyesi standında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ı da da ağırladı.  


İsteyene yardımcı oluruz


Fuar çerçevesinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin ortak çabası ile  Yerel Yönetimler Sempozyumu da düzenlendi. Bu sempozyuma da katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, özellikle 'Yenilenebilir enerji' konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Bornova Belediyesi'nin Türkiye'deki tüm belediyelere örnek olacak projeleri hayata geçirdiğini hatırlatan Başkan Sındır, "Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde düzenlenen bu tür organizasyonlar bilgi paylaşımı konusunda gerçekten çok yararlı oluyor. Şehir ve Teknolojileri Fuarı'nda Bornova Belediyemizin projeleri büyük ilgi gördü. Biz de katılımcı belediye başkanlarımıza gerekli bilgileri verdik. Benzer projeleri yapmak isteyenlere yardımcı olacağımızı bildirdik. Bornova Belediyesi'ne ve projelerine gösterilen bu ilgi bizi çok memnun etti" dedi.