Bornova Belediyesi'nin pek çok farklı noktada verdiği aerobik ve pilates kurslarına katılan kadınlar, 'Çay Partisi'nde biraraya geldi. Çamdibi Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Bornova Belediyesi görevlerilerinin sunduğu çay ve böreklerin yanında, kadınlar evlerinde yaptıkları pasta, kek gibi yiyecekleri de birbirlerine ikram ettiler. Kurslardan yararlanan yüzlerce kadın Bornova Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik sayesinde kaynaşma imkanı buldu. 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, etkinlikte kadınlarla biraraya gelip sohbet etti. Kendisine anlatılan sorunları dinleyen Başkan Sındır, Bornova Belediyesi'nin kadınlara yönelik projelerini de anlattı. Başkan Sındır, kadınlarla birlikte halay da çekti. 
Kadına yönelik etkinliklere çok büyük önem verdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Kadının toplumda sosyal bir birey olarak yerini alması konusundan belediye olarak yapabileceğimiz herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Hobi ve beceri kursları, kadın kimliğinin tanınmasına yönelik kültürel etkinlikler, annelik ve bebek bakımıyla ilgili kurslar bunlardan bazıları. Aerobik ve pilates kurslarımız da en az diğer kurslarımız kadar önemli. Çünkü günlük hayatta spor yapma imkanı bulamayan kadınlarımız birlikte hem sosyalleşiyor hem de daha sağlıklı bir yaşam sürüyor" dedi.