Başkan Sındır meclis üyeleriyle birlikte gittiği CHP İl Başkanlığı’nda, parti örgütüyle elele çalışıp başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi. Başkan Sındır, “Sevgimizle, yüreğimizle, hizmetimizle halkımızın yanındayız” dedi. İl başkanlığı görevinden önce de Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın çalışmalarını takip ettiğini söyleyen Ali Engin şöyle konuştu: “Çok güzel hizmetleriniz var. Bunları ilgiyle takip ediyorum. Halkımıza ulaşmak için yerel yönetimlerle birlikte çalışacağız”

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, meclis üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanlığı görevine seçilen Ali Engin’i ziyaret etti. Sındır, Ali Engin ve yönetim kurulunu tebrik edip görevinde başarılar diledi. CHP İl Başkanı seçilen Ali Engin’i daha önceden de sıcak yaklaşımı, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanıdıklarını söyleyen Başkan Sındır, “Her zaman il yönetimimizin yanındayız. Halkımızın eline, yüreğine dokunmak için birlikte çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Engin de il kongresinin İzmir’de heyecan yarattığını söyleyerek, “Bize oy veren, vermeyen bütün İzmirliler beklenti içinde. Bunu boşa çıkarmamak için büyük bir gayret içinde olacağız” diye konuştu. İl başkanlığı görevine yeni başlamasına rağmen her yere herkese yetişmeye çalıştığını söyleyen Engin, “Hep birlikte uyum içinde çalışırsak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum”  ifadelerini kullandı.
İl başkanlığı görevinden önce de Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın çalışmalarını takip ettiğini söyleyen Ali Engin şöyle konuştu: “Çok güzel hizmetleriniz var. Bunları ilgiyle takip ediyorum. Halkımıza ulaşmak için yerel yönetimlerle birlikte çalışacağız.” Yaşanan gelir adaletsizliği nedeniyle unutulmuş kenara itilmiş milyonlarca insan olduğunu belirten Ali Engin, “Bu insanlara belediyelerimiz aracılığıyla ulaşacağız. Tüm belediye başkanlarımızla bu insanlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da temel amaçlarının halka hizmet olduğunu ancak en başta da dezavantajlı, unutulmuş kesimlere hizmetin geldiğini belirterek, “Bornova’da yaşayan bizim hizmetimizin ulaşmadığı, dışladığımız tek bir kişi bile olamaz. Sevgimizle, hizmetimizle, yüreğimizle halkımızın yanındayız” dedi.

Başkan Sındır, CHP İl yönetim kurulunu belediye çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere brifinge davet etti.