İnsanlık tarihi Mayalar'a kilitlendi. Zira Milattan Önce yaşayan uygarlığa göre, dünyadaki yaşam 21 Aralık 2012'de sona erecekti. Hayatta kalmak için gerekli sır ise iki bölgede gizliydi. Bunlardan biri Fransa'daki Bugarach ile İzmir'in şirin köyü Şirince'ydi. Çünkü Maya Uygarlığı'na göre Şirince'nin sırrı, sırtını dayadığı Maden Dağı'nda gizliydi. Peki Şirince'deki dağın gizemi neydi. Yüzyıllar önce beyaz mermerlerin çıkarıldığı dağ, Maya Takvimi'ne girdi.
 
MİLYARDER KONUK GELİYOR

Buna göre Mayalar'ı simgeleyen M şeklindeki Maden Dağı, 21 Aralık'ta ayakta kalacak. Nuh Tufanı'nda bu tepeye oturan gemi, 21 Aralık günü tekrar ortaya çıkacak. Dağın ortasına oturacak. Gemiye binenler de kurtulacak. Gemiye binmek isteyen ünlü isimler de önümüzdeki hafta Şirince'ye gidecek. Bilgelere göre Jennifer Lopez de çocukları ile soluğu Şirince'de alacak. Bu furyaya Japon Prensesi de katılacak. Ayrıca milyarder Amerikalı bir işadamı da o tarihte Şirince'de olacak. Hatta Semra Özal ve ailesinin yerleştiği Markiz Konakları'na yerleşecek.

SIR MARDUK'TA


Orta Amerika ülkesi Guetemala'da bulunan Maya Takvimi, Mayalar'ın geleceğe dair öngörülerini barındırıyor. Milattan Önce yaşayan Mayalar'a göre Marduk gezegeni, 21 Aralık'ta dünyaya çarparak kıyamete yol açacak. Ancak kendilerini 'Mavi Enerji Grubu' olarak tanıtan topluluğa göre kıyametten Şirince ile Fransa'nın güneyindeki Bugarach Köyü etkilenmeyecek.