Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, her hafta gerçekleştirdiği bir açılış veya temel atma töreni kapsamında Yaylacık Mahallesi'nde park açılışı yaptı. Mahallede yapılan ve Şehit Jandarma Komando Er Engin Demirci'nin ismi verilen parkın açılışında konuşan Başkan Ercan Tatı, parkın yapımında emeği olan işçi ve memurlarına teşekkür ederken, "Yaptığımız her yenilik bu ilçeye, bu semte, bu mahalleye değer kazandırıyor. Bundan sonra burası anılırken Şehit Engin Demirci Parkı'nın karşısındaki evler veya apartmanlar diye anılacak" dedi.

Havuzun temeli atılıyor

Şirinyer'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını da kaydeden Başkan Ercan Tatı, "Bu yatırımda meclis üyesi arkadaşımızın ve benim bir tek hedefi var; çocuklarımıza orada ücretsiz temel yüzme öğretmek. Bir sineması, tiyatrosu olmayan ilçeye sinemasıyla tiyatrosuyla Şirinyer Projesi geliyor. Bir meydanı olmayan ilçeye de meydanlarıyla geliyor. Hasan Ağa Bahçemizin projesi bitti, yerli aşaması bitmek üzere. Çalışmalarımız parkımız belki de İzmir'in en büyük parkı 17 bin metrekare olan alana efeler mahallesinde olan parkımızın da ihalesi bitti onu da hizmete açacağız. Bu tip parklarımız yani bir buçuk iki üç dönümlük parklarımız son hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

Parkın açılış törenine CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Ak Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Yusuf Kenan Çakar, Buca Kent Konseyi yöneticileri, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.