Başkan Tatı, Buca Pazaryeri'nde başta nikah salonu olmak üzere bir tesis yapılacağını önümüzdeki süreçte Adatepe, Yıldız ve Gediz Mahalleleri'ndeki projelendirilen pazarların yapımının başlatılacağını da belirtti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Göksu Mahallesi'nde 4 bin 200 metrekarelik alana yapılan parkın açılışını yaparken, yeni yılda büyük yatırımların temellerinin atılacağı söyledi.

Yapılan her hizmette vatandaşın isteklerinin dikkate alındığını söyleyen Ercan Tatı, Göksu Parkı'nda piknik masalarının bile l halkın isteklerine göre yapıldığını ve bu çalışmanın belediye çalışanlarınca maliyeti düşük biçimde gerçekleştirildiğini söyledi. Tatı, Buca'ya çok daha iyi hizmetler vermek istediklerini de anlattı, ikinci kapalı pazaryerinin yılsonunda tamamlanacağını önümüzdeki yılın ilk aylarında Şirinyer'de yüzme havuzu ile tüm İzmir'in gözdesi olabilecek Şirinyer Projesi'nin temelini atacaklarını söyledi. Tatı, "Kalan iki yılda verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan mesaj

Başkan Ercan Tatı, Buca Pazaryeri'nde nikah salonu olmak üzere bir tesis yapılacağını önümüzdeki süreçte Adatepe, Yıldız ve Gediz Mahallelerindeki projelendirilen pazarların başlatılacağını kaydetti.

Göksu Parkı'nın hizmete girmesiyle ilgili olarak düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu mesaj gönderip başarı dileklerinde bulundu.
CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ, Buca Kent Konseyi yöneticileri ile üyeleri, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın ile Belediye ve İl Genel meclisi üyeleri ve yöre yaşayanlarının katıldığı törende konuşan Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, halkın isteklerini dikkate alarak çalışan Başkan Ercan Tatı'ya teşekkür etti.