Geçen bir yıl içinde yüzden fazla okulun çeşitli ihtiyaçlarını gidererek tadilat çalışmaları yapan Konak Belediyesi, Çınarlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesine bir halı saha inşa ediyor. Yapılan çalışma ve destekler nedeniyle Konak Belediyesi'ni ziyaret eden okul yöneticileri, okul aile birliği ve öğrenciler Başkan Dr. Hakan Tartan'a teşekkürlerini sundular.
Okulların kendi görev alanlarına girmemesine rağmen ilçede bulunan hemen her okulun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Tartan, verilecek çağdaş eğitimin, geleceğimizin en büyük garantisi olduğunu vurguladı. Eğitimin yanı sıra spora da yaptıkları desteklerle her zaman ön planda olduklarını belirten Başkan Tartan; "Çınarlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yapacağımız halı saha ile daha sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlayacağız" dedi.
Çınarlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Kubilay Türk, Atatürk ilkelerine bağlı, milli değerleri benimseyen bir gelecek yetiştirmek için çıktıkları bu yolda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Konak Belediyesi'ne ve Başkan Dr. Hakan Tartan'a çok teşekkür etti.