İzmir'de ilk eşinden olan engelli oğlu için gittiği dernekte tanıştığı yürüme engelli B.P. (45) ile 5 yıl önce evlenen A.P. (40) adlı kadın, kısa bir süre önce cep telefonunu kaybetti. Tüm aramalarına rağmen telefonunu bulamayan A.P. kendine yeni bir telefon satın aldı.

Geçtiğimiz gün eşiyle birlikte boncuk ve tespih satarak geçimini sağladığı tezgahtan, evde işleri olduğunu söyleyerek ayrılan A.P. eve vardığında, iddiaya göre cep telefonu çaldı.

Telefondaki kişinin kendisine yatak odasına geçmesini ve soyunmasını söylemesi üzerine onun kocası olduğunu düşünen A.P., söylenenleri yaparak fanteziyi sürdürdü ve konuşma bittikten sonra telefonu kapattı. Kısa süre sonra A.P.'nin cep telefonu tekrar çaldı. Telefondaki B.P. karısına, "Nerede kaldın? Kaç saat oldu hâlâ dönmedin?" deyince A.P., "Seninle telefonda konuştuktan sonra duşa girdim. O yüzden geciktim" diye yanıt verdi. B.P. de karısına "Ben seni aramadım ki. Kimle konuştun?" dedi.

'KAYIP TELEFONUMU BULMUŞ'

Biraz önce kendisi arayan kişinin kocası olmadığını anlayan A.P., soluğu polis merkezinde alarak şikâyetçi oldu. Kaybolan telefonunda müstehcen mesajlar olduğunu söyleyen A.P., kendisini arayan kimliği belirsiz kişinin telefon numarasını vererek bir an önce yakalanmasını istedi. A.P. ifadesinde şunları söyledi:

"Kocam arıyor sandım. Daha önce de uzak kaldığımızda birbirimizi böyle arayıp müstehcen konuşmalar yapıyorduk. Birbirimize de sürekli mesajlar çekiyorduk. Nerde olduğumu sordu. Ben de evde olduğumu söyledim. Daha sonra yatak odasına geçmemi ve üzerimdeki kıyafetleri çıkarmamı söyledi. Ben de dediklerini yaptım. Daha sonra kocam arayınca o kişinin yabancı biri olduğunu anladım. Şikâyetçiyim. O kişinin bulunmasını istiyorum. Cep telefonum kaybolmuştu. Oradan numaramı bulup beni aradığını düşünüyorum" dediği öğrenildi.