Urla'da iki ay önce, bir öğretmenin öğrencileri taciz etmesi ve tutuklanmasının yankıları devam ederken, ilçede bu kez ikinci bir öğretmen aynı suçtan gözaltına alındı. Zeytinalanı'ndaki Gülter Osman Ponner İlkokulu'nda müdür yardımcısı olan, 51 yaşındaki N.S.'nin, aynı okulun 4'üncü sınıfında eğitim gören ve kuzen olan M.B. ile A.T. adlı kızlara tacizde bulunduğu iddia edildi. Taciz olayında, zanlının suçu işlediği iddiası ile mağdur olan iki kız çocuğunun ruhsal sağlığının bozulduğu yönünde Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alındığı belirtildi. Ailelerin şikayeti üzerine gözaltına alınan N.S., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. N.S.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Serbest bırakıldı


Kuzen iki kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Gülter Osman Ponner İlkokulu'nun Müdür Yardımcısı N.S., sevkedildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı. İlçe Milli  Eğitim Müdürlüğünün de konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Urla İlçesi'nde, iki ay önce de, Anadolu Lisesi'nde okuyan 6 kız öğrenciye tacizde bulunduğu ileri sürülen edebiyat öğretmeni O.Ö.Ö., polis tarafından gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.