Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yaşlılar Haftası'nda Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde yaşayan 105 yaşındaki Muzaffer Hepaksoy ziyaret etti. Muzaffer teyzeyle sohbet edip, ilgilenen Başkan Karabağ, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün tüm imkânlarının emrinde olduğunu söyledi.
Bayraklı'daki yaşlıların her zaman yanlarında olduklarını, yılda bir gün değil her gün hatırladıklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yaşlılar Haftası'nı yaşadığımız bu günlerde Belediye olarak onların başta sağlık olmak üzere gerekli tüm ihtiyaçlarını sağlamak için titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Bir gün değil her günü yaşlı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Yaşlı vatandaşlarımız tedavileri için otobüslerde, yollarda vakit kaybetmemeleri için iki adet ambulans aldık. Ücretsiz olarak verdiğimiz bu hizmetİn faydalı olduunu görüyoruz. Her zaman başımızın üstünde yerleri var" dedi.
Başkanın kendisini ziyaret etmesine çok sevinen Muzaffer Hepaksoy, Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün tüm sağlık ihtiyaçlarını karşıladığını, doktorların ve çalışanların çok sıcak davrandıklarını söyleyerek Başkan Hasan Karabağ'a teşekkür etti.