2014 yılının başında, Ege Üniversitesi'nde açılan pedagojik formasyon programı için geldim İzmir'e... Üniversite yeni bitmişti, sınıf arkadaşım Ali, 5 yıldır ev arkadaşım olan Emre ve Konya'dan birlikte geldiğim Erkan dışında tanıdığım hiç kimse yoktu bu şehirde. Formasyon döneminde yeni arkadaşlarla tanıştık. Haber Ekspres'le yolumuzun kesişmesi de bu süreçte oldu. Yabancısı olduğum bu şehirde, bana desteğini hiç esirgemeyen ve beni kardeşinden ayrı tutmayan arkadaşım İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi basın danışmanı Meryem Yazıcıoğlu'nun yönlendirmesi ve çabası ile Haber Ekspres'te çalışmaya başladım.

Üniversite yeni bitmişti evet ama okul devam ediyordu. Burası da bir okul oldu benim için. Gazatemizin imtiyaz sahibi Aydın Bilgin'in öğrencisiydim artık. Çok şey öğrendim kendisinden, öğrenmeye de devam ediyorum. Hep doğru olana yönlendirdi, doğru yolu gösterdi. Yeri geldi daha iyisini, doğru olanını yapalım diye 'kime azar ona nazar' düşüncesi ile kızdı. Doğru yolda olduğumuzu gördüğü zaman ise destekledi ve desteklemeye devam ediyor.

Yarın Gazetemiz Haber Ekspres'in 18. yaş günü... "Nereye gidersen aynı sen/ Güzeldir her yer ve her insan/ Sen güzelsen/ Kendine doğru giden/ Bir yolculuktur yaşamak/ Olmasın bu yolda hiç endişen." diye seslenmiştim kendime üniversite 3. sınıfta.

Yaklaşık 5 yıldır bu okuldayım. Ama biz 18 yıldır Aydın Bilgin'in okulunda, onun öğrettiklerinin ışığında, iyiyi, doğruyu anlatmaya çalışıyoruz.